PERSUITNODIGING

Hulidiging Feyenoord op Coolsingel

Feyenoord kan zondag 7 mei bij winst tegen Excelsior landskampioen worden. Als Feyenoord de landstitel behaalt, biedt Rotterdam Feyenoord een huldiging aan op het stadhuis. De huldiging vindt dan plaats op maandag 8 mei om 12.00 uur op de Coolsingel. Pers is van harte uitgenodigd bij de huldiging aanwezig te zijn. In het Stadhuis is zeer beperkt toegang op basis van accreditatie.

Accreditatie
Op basis van het aantal aanmeldingen en type medium wijst het Stadhuis een mogelijke accreditatie toe. Vanwege de zeer beperkte ruimte biedt het Stadhuis twee mogelijkheden:

  1. Burgerzaal en balkon
  2. Mixed Zone in Leeszaal

De Mixed Zone is als extra service bedoeld om meer pers de gelegenheid te geven om spelers van Feyenoord kort te spreken.
Hebt u inhoudelijke vragen over deze twee mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met Claudia Verhulp, via telefoonnummer 06 - 512 66 315.

U kunt zich aanmelden op de volgende wijze:

  • Schriftelijk verzoek met naam medium, persoonsnaam, functie, mailadres, telefoonnummer en geboortedatum.
  • Schriftelijke verzoeken kunnen tot 4 mei, 12.00 uur gemaild worden.
  • Alleen tijdige, volledige en schriftelijke verzoeken worden in behandeling genomen.
  • Donderdag 4 mei ontvangt de pers per mail een bevestiging dan wel afwijzing. Deze is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
  • Pers heeft alleen toegang tot het stadhuis met bevestigingsmail en ID. Geen bevestigingsmail en geen ID betekent dat u geen toegang krijgt tot het stadhuis.
  • Over bevestigings- of afwijzingsmail kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Verzoeken kunnen gemaild worden naar: pers@rotterdam.nl

Beeldregistratie
Het is ook mogelijk gebruik te maken van beeldregistratie. De beelden worden verzorgd door RTV Rijnmond. U kunt hiervoor contact opnemen met Cees van der Wel, e-mail cees.van.der.wel@rijnmond.nl

Persvragen over de huldiging
Persvragen over de huldiging kunnen worden gesteld aan Maarten Molenbeek, woordvoerder burgemeester, via telefoonnnummer 06 - 22 66 19 17.

Als Feyenoord zondag 7 mei niet wint tegen Excelsior, dan vindt maandag 8 mei geen huldiging plaats.